Verzending

Gratis Ophalen op Locatie: Je bent van harte welkom om jouw bestelling persoonlijk op te halen bij onze locatie. Dit biedt jou de mogelijkheid om de producten te bekijken, vragen te stellen en direct met ons in contact te komen. Het ophalen van de producten is geheel gratis en stelt je in staat om jouw bestelling direct in ontvangst te nemen.

 

Verzendingsopties: Indien je ervoor kiest om jouw bestelling te laten verzenden, hanteren wij verzendkosten op basis van de grootte, het gewicht en de bestemming van het pakket. Dit stelt ons in staat om de meest redelijke verzendtarieven te bieden en jouw bestelling veilig en tijdig te bezorgen. We werken samen met gerenommeerde verzendpartners om ervoor te zorgen dat jouw pakket met zorg wordt behandeld en op de juiste bestemming aankomt.

Houd er rekening mee dat de levertijden afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van het product en eventuele douane- en invoerprocedures in het land van bestemming. We streven ernaar om accurate levertijden te hanteren en jou tijdig op de hoogte te stellen van eventuele vertragingen of wijzigingen in de verzending.

Levertijden en Verzending:

Nederland:

  • Levertijd: 1-2 werkdagen

België:

  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Duitsland:

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Frankrijk:

  • Levertijd: 2-4 werkdagen

 

SHOPPING CART

close
wemake chat hallo we zijn er
Help (Dutch/English) wemake chat
wemake chat Hey 😊

wemake chat Hoe kunnen we u helpen?
Send nu