Algemene Voorwaarden voor het Aanbieden van Producten op AG Brands B.V.

  1. Acceptatie van de Voorwaarden Door gebruik te maken van de diensten en functies voor het aanbieden van producten op AG Brands B.V., ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruik maakt van onze diensten. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je geen producten aan te bieden op onze website.
  2. Verkoopcommissie Bij het aanbieden van producten op AG Brands B.V. wordt er een kleine commissie in rekening gebracht voor de verkooptransacties. De hoogte van de commissie wordt vooraf met de verkoper overeengekomen en kan variëren afhankelijk van de aard van het product. De commissie wordt ingehouden op het verkoopbedrag en wordt bij de betaling aan de verkoper verrekend.
  3. Verantwoordelijkheden van de Verkoper Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het aanbieden van nauwkeurige en up-to-date informatie over de producten die je wilt verkopen. Je bent verplicht om eerlijke en gedetailleerde beschrijvingen te geven, inclusief relevante specificaties, prijzen en voorraadniveaus. Je dient er ook voor te zorgen dat de aangeboden producten voldoen aan alle wettelijke vereisten en normen.
  4. Betalingen en Transacties De betalingen voor verkochte producten worden verwerkt via ons veilige betalingssysteem. AG Brands B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of vertragingen in het betalingsproces. Zodra de betaling is ontvangen en geverifieerd, wordt het bedrag verminderd met de commissie en wordt het resterende bedrag aan de verkoper overgemaakt volgens de overeengekomen betalingsvoorwaarden.
  5. Verantwoordelijkheden van  AG Brands B.V. zal zich inspannen om een veilig en betrouwbaar platform te bieden voor het aanbieden en kopen van producten. We behouden ons echter het recht voor om aanbiedingen van producten te weigeren of te verwijderen die in strijd zijn met onze richtlijnen, wet- en regelgeving of die schadelijk kunnen zijn voor andere gebruikers. AG Brands B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele geschillen tussen verkopers en kopers.
  6. Intellectuele Eigendomsrechten Als verkoper garandeer je dat je het recht hebt om de aangeboden producten te verkopen en dat je geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van derden. AG Brands B.V. behoudt zich het recht voor om elke vermeende inbreuk op intellectuele eigendomsrechten te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.

 

Registration

Email*

Store Name*

https://agbrands.nl/store/[your_store]

Adresregel 1*

Adres 2

Land*

Stad/Plaats

Regio

Postcode*

Winkel telefoonnummer*

VAT Number*

Password*

Confirm Password*

SHOPPING CART

close
wemake chat hallo we zijn er
Help (Dutch/English) wemake chat
wemake chat Hey 😊

wemake chat Hoe kunnen we u helpen?
Send nu